Julia Roberts’ın gerilim dizisi Homecoming başladı!

Share

Evet, dizi sezonu resmen açıldı. Netflix’te art arda yayınlanan dizilerden sonra Amazon Prime Video da son projesi Homecoming’in ilk sezonunu yayınladı. Bu diziyi izlemeniz için çok fazla sebep var. Mesela Julia Roberts.

Homecoming bir thriller’ın sunması gereken her türlü gerilimi, karışıklığı ve beklenmezi sunuyor. Bizden söylemesi. Geçmişten geleceğe ışınlandığımız senaryo, bir yapboz gibi.

Dizi adını Roberts’ın canlandırdığı karakterin çalıştığı tedavi merkezi Homecoming’den alıyor. Heidi Bergman isimli tecrübesiz bir psikoloğu oynayan Roberts, görevden dönen askerlere sivil hayata adaptosyan sürecinde yardımcı olmaya çalışıyor. Günümüze ışınlandıklarında ise Roberts’ı garsonluk yaparken görebiliyoruz.

Daha fazla ipucu vermeden, Sam Esmail’in yönettiği ve Eli Horowitz ve Micah Bloomberg’ün senaryolaştırdığı dizinin ilk sezonunu bir an önce izlemenizi tavsiyemizdir.

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...