Google’dan orta segment telefon geliyor

Share

Ekim ayında tanıtılan Google Pixel 3 özellikleri ve kamera performansıyla Pixel severleri etkilemişti. Bu sefer Google orta segment telefon bonito üzerinde çalışıyor.

Geçtiğimiz haziran ayından bu yana Google’ın orta segment bir telefon çıkaracağı konusunda türlü söylentiler vardı. Google Pixel 3 serisinin tanıtıldığı lansmanda beklenen telefonun, lansman sırasında ismi dahi geçmedi.

Fakat gelen son sızıntılara göre Google, Qualcomm‘un yeni işlemcilerinden Snapdragon 710 ile gelecek bonito kod adlı bir telefon üzerinde çalışıyor. Resmi açıklamalar olmasa bile şirketin ARCore uygulamasının APK’sı içinde bulunan kod adları ile bekleyenleri heyecanlandırdı.

Bonito’nun yanı sıra başka bir balık ismi olan Sargo kod adında, yine Snapdragon 710 ile desteklenecek olan bir küçük boy orta segment telefonun olacağı iddiaları da söz konusu. Cihaz konusunda resmi bir açıklama gelene kadar elimizdeki sızıntılar spekülasyondan ibaret kalacak.

Ama bu sızıntılar ile forumlar üzerinde açılan tartışmalardan anladığımız kadarıyla kullanıcılar Google’ın orta segment bir cihazını gerçekten istiyor.

Peki sizce Google böyle bir orta segment cihazla kamera konusunda iddiasını koruyabilir mi?

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...