Steven Spielberg’den yeni film

Share

Lena Dunhan’ın, Suriyeli mültecilerin kaçma hikâyesini ele alarak yazdığı senaryoyu ünlü yönetmen Steven Spielberg ve yapımcı J.J. Abrams beyazperdeye aktaracak.

Tiny Furniture ve HBO yapımı Girls filmlerinin yapımcılığını yürüten ve Grils filminde başrol olan Lena Dunhan konusunun Suriyeli mülteciler olduğu bir senaryo yazdı. Bu yazılan senaryoyu ünlü yönetmen Steven Spielberg ve yapımcı J.J. Abrams, filme dönüştürecek.

Lena Dunham, A Hope More Powerful Than the Sea: One Refugee’s Incredible Story of Love, Loss and Survival adlı bir kitapta, Melissa Fleming’in çocuklarıyla birlikte botla Mısır’dan İsveç’e gitmeye çalışmasını ve Doaa Al Zamel adlı bir annenin denizde iki gün boyunca çocuklarıyla birlikte mücadele vermesini konu alarak Suriyeli mültecilerin deniz yoluyla kaçmaya çalışmasının üzerine senaryosunu yazacak.

Dunham, Quentin Tarantino’nun merakla beklenen yeni filmi Once Upon a Time in Hollywood çekimlerinde de rol aldı.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...