Bakan Turhan açıkladı: Adil kullanım kotası kalkacak

Share

Belli bir indirme limitinden sonra internetin çok yavaşlaması anlamına gelen AKK/AKN işişn özünde geçtiğimiz yılın üçüncü ayında bu yana kademeli olarak kaldırılıyordu.

Çok sayıda internet kullanıcısının şikayetçi olduğu Adil Kullanım Kotası (AKK) akıbetine ilişkin açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, söz konusu uygulamanın yeni yılla birlikte son bulacağını söyledi.

Adil kullanım kotası ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, e-devlet kullanımının 40 milyona ulaştığını anımsatan basın mensubuna, “Elektronik haberleşme, internette, ileatişimde her gün büyük bir gelişme var. Mevzuatı da kullanıcılara işletmecilerin bazı uygulama esnasındaki abonelerinden haksız olarak almayı düşündüğümüz kapıları kapatmaya çalışıyoruz. Bunları belli süre içinde mevzuatta da oluşturarak uygulamaya koyacağız. 2019 değişik dönemlerinde koyacağız” ifadeleriyle yanıt verdi.

Ekonomi Haber

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...