Galaxy S10 ‘muazzam’ görünecek

Share

Galaxy S10 için ilk görsel ortaya çıktı

Bildiğiniz üzere Samsung, Geliştiriciler Konferansı ile birlikte katlanabilir telefonu Galaxy F hakkında ilk bilgileri bugün gün yüzüne çıkartacak.

Birçok kullanıcı katlanabilir telefon hakkında yapılacak olan açıklamaları merakla bekliyor. Kullanıcılar katlanabilir telefon modeline odaklanmışken, bir yeni gelişmede Galaxy S10 Plus modelinde yaşandı.

Samsung’un yeni amiral gemisi 6.4 inç boyutundaki Super AMOLED QHD+ bir ekran panelinin üzerine kurulacak. Son zamanlarda yapılan sızıntılarda olduğu gibi bizleri yeniden ekrana gömülü kamera kurulumu da karşılıyor.

Bu kısımda ise 12 Megapiksel çözünürlük değerine sahip olan bir kamera kurulumuna ev sahipliği yapacak olan Samsung, yeni amiral akıllı telefonlarıyla tabiri caizse devrimsel yeniliklere imza atacak.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...