İspanyol dizilerini izlemeye doyamıyoruz!

Share

La Casa de Papel ve Elite gibi tüm dünyada beğeni toplayan Netflix’in İspanyol dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. ‘Alma’

2019 yılında çekimlerine başlanacak olan Alma dizisi daha şimdiden ses getirmeye başladı. Netflix’in La Casa de Papel ve Elite gibi geniş bir kitlede izleyici bulan İspanyol dizileri, Alma dizisiyle daha da çok ses getireceğe benziyor.

Alma dizisinin konusu:
Gerçeküstü bir dünyada geçen, gençlere yönelik bir prodüksiyon olan Alma dizisini, Sergio G. Sánchez’ın (Marrowbone, The Orphanage) kaleme alırken dizinin yapımcıları ise Belén Atienza (Jurassic World: Fallen Kingdom), Sandra Hermida (Marrowbone) ve Jesús de la Vega (Intruders). Dizinin çekimleri 2019’da başlayacak. 2020’de Netflix’te yayınlanacak.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...