Instagram yeni profil tasarımını test ediyor

Share

Instagram yeni özelliklerini test etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz saatlerde gün yüzüne çıkan bilgilere göre popüler sosyal medya platformunun yeni profil tasarımını test ettiği gözler önüne serildi.

Instagram yeni profil tasarımını test ediyor

Hızla büyüyen sosyal medya platformu Instagram, kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz saatlerde yapılan sızıntı ile birlikte Instagram‘ın yeni profil tasarımını ortaya çıkartıldı.

Yeni profil tasarımına göre sosyal medya platformu, aşağıda görebileceğiniz üzere profil sayfalarında birkaç önemli dokunuşta imza attığını görülüyor.

Instagram

Henüz geliştirilme aşamasında olduğu belirtilen yeni tasarım ile birlikte daha sade ve minimal bir görünüme kavuşan profil sayfalarında, daha önceden simgeler ile belirtilen bölümlerin yazı ile belirtildiğine şahit olmaktayız.

Bunun haricinde ise biyografi kısmını ve takipçi sayısını profil sayfasının en tepesine taşıyan platform, ”Profili Düzenle” seçeneğini ise biyogrofimiz hemen altına ortalamış durumda. Böylece profil sayfalarının en üst kısmı kalabalıktan kurtularak, oldukça şık ve anlaşılır bir görünüme kavuşuyor.

Ayrıca dikkatli olarak bakıldığında ise sağ en alta profil widget‘ının yerini mevcut profil resmimiz ile değiştirildiğini de görmekteyiz. Haberin başında da belirtiğimiz gibi popüler sosyal medya platformu, söz konusu profil tasarımını halen geliştirmekte. Geliştirme aşamasının bitmesinin ardından ise, yeni profil tasarımının tüm dünyadaki kullanıcılarının kullanıma sunulacağı da belirtelim.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...