Samsung Galaxy M serisi geliyor

Share

Samsung’un geniş ürün yelpazesi artık kafa karışıklığına yol açarken bunun farkına varan yetkililer bir revizyonun eşiğinde gözüküyor. İşte tamda bu noktada doğan Samsung Galaxy M serisi bakalım neler sunacak?

Galaxy M serisi iki farklı modelle geliyor

Samsung’un son derece geniş olan ürün yelpazesi her kesimden insan bir akıllı telefon sunabiliyor. Ancak bu çeşitlilikte artık bir karışıklığa doğru gidiyor. Bu bağlamda bir çözüm arayan Samsung yetkilileri Galaxy M serisi ile bir revizyon hedefliyor.

Ortaya çıkan raporlara göre Samsung Galaxy J, Galaxy On ve Galaxy C serilerini rafa kaldırıp yola Galaxy M serisiyle devam edecek. Diğer taraftan raporda yer alan bilgiye göre Galaxy A ve Galaxy M serilerinde AMOLED ekranlar yerine LCD ekranlar kullanılacak.

Galaxy M20 ve Galaxy M30 adıyla gelmesi beklenen yeni serinin SM-M205F ve SM-M305F model numaralı cihazları çift SIM kart destekli olacak. Bu uygulamanın pazardan pazara göre değişeceğinin de bilgisini verelim.

32 ve 64 GB dahili depolama birimiyle piyasaya çıkması beklenen Galaxy M20 modelinin yanında, Galaxy M30 modelinde ise 64 ve 128 GB dahili depolama birinin yer alacağı da ortaya çıkan raporlarda kendini gösterdi.

Önümüzdeki yıl tanıtılması beklenen Samsung Galaxy M serisi modeller hakkında şu an için tüm bilinenler bunlarla sınırlı.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...