Samsung katlanabilir telefon sınırlı sayıda üretilebilir

Share

Hatırlayacağınız üzere Samsung katlanabilir telefon, ile ilgili ilk resmi detaylar, geçtiğimiz 7 Kasım tarihinde gün yüzüne çıkartılmıştı. Samsung Geliştiriciler Konferansı dahilinde, katlanabilir telefonunu tabiri caizse bir ön izleme yapan Samsung, yeni akıllı telefonunda kullanacağı Infinity Flex Display için de önümüzdeki bir kaç ay içerisinde seri üretime geçeğini müjdelemişti.

Bildiğiniz üzere Geliştiriciler Konferansı sırasında Samsung’un CEO’su D.J Koh, en az 1 milyon adet katlanabilir telefon modeli üreteceklerini belirtmişti. Bugün yayınlanan raporda ise Samsung, ilk başta katlanabilir telefonunu sınırlı sayıda üreteceği belirtiliyor. Daha sonrasında ise kullanıcılardan gelen olumlu tepkilere göre üretim sayını daha da artırmayı hedefleyen Samsung, dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılarına devrim niteliğindeki telefonunu ulaştırmayı da hedefliyor.

Samsung katlanabilir telefon

2019’un ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi hedeflenen akıllı telefon ile rakiplerine büyük bir çalım atacak olan Samsung, oldukça iddialı geliyor. İlk katlanabilir telefonu için tabiri caizse ince eleyip sık dokuyan teknoloji devi, geliştirmiş olduğu ekran teknolojileriyle sektörün öncüsü olmayı da hedefliyor.

Geçtiğimiz haftalarda Flexpai dünyanın ilk katlanabilen Snapdragon 8150 işlemcili katlanabilir telefon modelini lanse etmişti. 1300 dolar fiyat etiketi ile bir hayli can yakacak olan akıllı telefon teknik özellikleriyle de oldukça dikkat çekmişti.

Yayınlanan raporlara göre artan üretim maliyetlerinden dolayı söz konusu akıllı telefonun fiyatının 1500 dolar ila 2000 dolar arasında olacağı tahmin ediliyor.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...