Buz mavisi Galaxy S9 geliyor!

Share

Samsung’un amiral gemilerinden olan Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modelleri yeniden gündemimizde. Halihazırda altı farklı renk seçeneği bulunan akıllı telefon için yeni bir seçenek daha geliyor. İşte buz mavisi Galaxy S9 ve S9 Plus!

Buz Mavisi Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus nasıl görünüyor?

Haberin başında da belirtiğimiz gibi, hali hazırda dört renk seçeneği bulunan S9 modellerine bir yenisi daha ekleniyor. İlk etapta Çin’deki kullanıcıların huzuruna sunulacak olan degrade geçişli buz mavisi S9 modelleri oldukça şık göründüğünü de belirtmekte yarar var.

Kullanıcıların ilgisini çekerek satış rakamlarını artırmak isteyen Samsung, hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz hafta beyaz Galaxy Note 9 renk seçeneğini gün yüzüne çıkartmıştı. Şimdi ise benzer bir hamleyi S9 modelleri için yapan teknoloji devi, kullanıcıların beğenisini kazanmayı hedefliyor.

buz mavisi galaxy s9 ve galaxy s9 plus

Bu bağlamda ortaya çıkan bilgilere göre model yepyeni bir renk seçeneğiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Ülkemizde Gece Siyahı, Titanyum Grisi, Gündoğumu Sarı ve Leylak Moru olmak üzere dört farklı renkte satılan S9 modelleri ayrıca birde ülkemize gelmeyen bordo renk seçeneğine sahip.

Gelen yeni sızıntılara göreyse degrade geçişli buz mavisi renk seçeneği teknoloji mağazalarındaki yerini ilerleyen günlerde alacak. Son derece sade ve şık görünen buz mavisi S9, 747 dolardan satışa sunulacak. Buz mavisi S9 Plus modeli ise 890 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacağını görmekteyiz. . Son olarak ise Çin’de kullanıcılar ile buluşturulan bu renk seçeneğe sahip olan S9’un, Avrupa ve diğer ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağı bilinmiyor.

Shiftdelete

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...