Netflix’in yeni yıldızı sen olabilirsin!

Share

Ergenlik dönemi, lise yılları zordur. Ama bir de 1.80 boyunda bir genç kızsanız her şey daha da zorlaşır. O yaşlarda genç kızlar bedenlerinin değişiminden endişe duyarken üzerine uzun boy da eklenince bu birçok toplumda büyüyen genç kızlar için zor bir durum olur. Netflix’in 2019 listesinde yer alan orijinal canlı aksiyon komedisi Tall Girl de henüz 16 yaşında ama hayli uzun bir genç kızın, bedeni ve dünyayla nasıl başa çıkmayı öğrendiğini eğlenceli bir dille anlatacak.

Grey’s Anatomy dizisinde de imzası olan Nzingha Stewart’ın yönettiği, senaryosunu ise Sam Wolfson’ın yazdığı komedi filmi, Netflix’in yapım şirketi Wonderland ile dördüncü iş birliği. Wonderland’den McG, Mary Viola ve Corey Marsh yapımcılığını üstlendiği Tall Girl’in cast direktörü ise Barbara McCarthy. Peki başrolde kim var? İşte o henüz belli değil!

Boyu 1.80 ve Üzeri Kızlar Eklesin!
Eğer 13 ile 21 yaş aralığındaysan ve boyu en az 1.80 ise belki de Netflix’in yeni yıldızı sen olabilirsin. Çünkü Barbara hala başrolünü seçmedi. Netflix Çocuk ve Aile Başkan Yardımcısı Melissa Cobb, Netflix olarak gençlerin kendilerini bulabilecekleri, ilham alabilecekleri yapımlara yer vermeyi önemsediklerini belirtiyor açıklamasında. Tall Girl’in de en çok beğendikleri tarafı, izleyenlere farklılıkları gülerek kabullenmeyi göstermesi.

netflix tall girl ile ilgili görsel sonucu

2019’da yayınlanacak Netflix orijinal komedi filmi Tall Girl, okulun en uzunu olduğu için kendini bedeninde hiç rahat hissetmeyen bir genç kızın hikayesi. Ana karakterimiz Jodi, kendi gibi uzun misafir öğrenci Stig’e aşık olur ve ansızın kendini bir aşk üçgeninin ortasına buluverir. Tüm dünyada başrolü oynayacak genç kızı aradıklarını belirten ekip, seçilen genç kızın kendi deneyimlerini aktararak filme katkıda bulunabilmesini istiyor.

5 Kasım’da başlayan seçmelere 21 Kasım’a kadar başvurabilirsiniz. Netflix bunun için bir site tasarlamış. Filmin çekimleri ise Ocak 2019’da başlayacak.

bigumigu.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...