Game of Thrones 8. sezonuyla dönüyor

Share

Game of Thrones 8. sezon başlangıç tarihi yayınlanan bir video ile resmen duyuruldu. Böylece Game of Thrones final sezonu ne zaman başlayacak sorularına da cevap verilmiş oldu.

Game of Thrones final sezonu ne zaman başlıyor

Dünya çapında milyonlarca izleyicisi bulunan ve özellikle 7. sezonuyla birlikte her bölümünde rekorlar kıran HBO’nun son yıllara damgasını vuran dizisi Game of Thrones final sezonu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Uzun bir süredir merakla beklenen dizinin sekizinci yani final sezonunun ilk etapta 2019 yılında geleceği duyurulmuştu. Büyük heyecan uyandıran dizinin final sezonu başlangıç tarihi ise nostaljik bir video ile resmen duyuruldu.

Televizyon tarihinin en görkemli dizi finallerinden birisine imzasını atmak üzere olan Game of Thrones, ilk yedi sezondan görüntülerin bir araya getirildiği video kolajıyla birlikte dizinin Nisan ayında sevenleriyle buluşacağı açıklandı.

Yayınlanan videoda #ForTheThrone yani taht için vurgusu yapılırken final sezonunun sadece 6 bölümden oluşacağını ve her bir bölümün adeta bir film havasında olacağını hatırlatalım. Dizinin final sezonuna ait ilk fragmanı ise heyecanla bekliyoruz.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...