Jimmy Choo’dan ayaklarınızı ısıtacak teknoloji

Share

Kaç kat çorap giyerseniz giyin ayak parmaklarınızın buz kesmesini engelleyemiyorsanız, Jimmy Choo’nun bir çözümü var! 7/24 ısı sözü veren yeni botlar, lüks ayakkabılarında yeni bir devre imza atıyor. Fransız ayakkabı teknolojisi markası Zhor-Tech ile bir araya gelen ünlü ayakkabı tasarımcısı Jimmy Choo, inovatif bir kış botu tasarladı.

Isı yayan tabanlıklarını telefonunuzdan kontrol edebileceğiniz bu botlar, ayaklarınızı istediğiniz sıcaklıkta tutmanızı sağlıyor! Wireless teknolojisi ile telefonunuza bağlayabileceğiniz bu botları, uygulaması ile kontrol edebileceksiniz. ‘Voyager’ isimli yeni tasarım, markanın şık estetiğini korurken, su geçirmez ve ısı teknolojisi ile soğuk havaların ideali olmaya hak kazanıyor!

Sadece ısı değil, adımlarınızı kontrol edebileceğiniz bu yeni botlar, günlük 10,000 adıma ulaşmanızı kolaylaştırıyor! Giyilebilir teknolojinin son buluşları arasında yer alan Voyager botu, şıklık uğrundan konfordan vazgeçme konseptini yok ediyor. Bu botlar ile hem tarz hem de sıcacık hissedebilirsiniz!

Dayanılmaz soğuklarda, tek bir tuş ile ısıyı artırabileceğiniz botlar hem erkekler hem de kadınlar için tasarlandı. $1,795 ve $1,895 arası olan botlar; siyah, beyaz ve lacivert seçenekleri ile jimmychoo.com’dan sarın alınabilir.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...