Kylie Minogue’dan 50. yaşına özel Golden Tour!

Share

Ünlü şarkıcı Kylie Minogue, 50 yaşında Golden Tour adını verdiği tura başladı. Mart 2019’a kadar sürecek olan turnede, Minogue’un stili dikkat çekti…

Yıllara damga vurmuş bir isim olan Kylie Minogue, 50 yaşında Golden Tour adını verdiği bir konser turuna başladı. 17 Mart’ta sona erecek olan konserlerde Golden albümünden ve eskimeyen parçalarını seslendiren Minogue, sahne stiliyle de dikkat çekti.

Zümrüt yeşili pırıltılı mini tulumu ve uzun çizmeleriyle oldukça genç bir havaya bürünen şarkıcı, beyaz yüksek bel pantolonu ve kolsuz bluzu ile de şık bir görünüm elde etmiş.

kylie minogue golden tour green dress ile ilgili görsel sonucu
Sahne performanslarında genelde ışıltı tercih eden Kylie Minogue altın rengi, diz altı elbisesi ile de yürekleri hoplattı. Minogue kalçaya kadar dekoltesi olan elbisesi ile dans etmekten de geri kalmadı…

Number 1

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...