Celine Dion çocuklar için kıyafet tasarladı

Share

Titanic filminin meşhur My Heart Will Go On şarkısını söylemesiyle dünya çapında ünlenen yarı Fransız-yarı Kanadalı şarkıcı Celine Dion, tasarımcılığa soyundu. 50 yaşındaki şarkıcı, ‘cinsiyetsiz’ kıyafetlerden oluşan bir çocuk giyim koleksiyonu hazırladı.

Dion, NUNUNU markası altında CELINUNUNU adyla sıfırdan 14 yaşa kadar çocuklar için ‘klişelerden uzak’ stilde koleksiyon üretti.

Dion, “Çocuklara klilelerden ve normalardan uzak seçimler yapmalarına izin verelim. Onlar kendi tatlarını ve tercihlerini yapabilir. Onlara özgür, yaratıcı hissetmeleri için yardım edelim” ifadesini kullandı.

65 ila 290 dolar arasında kıyafetlerin satıldığı koleksiyonunu tanıtan üç çocuk annesi Dion, “Kız ve erkek çocukların eşit şekilde büyümelerini sağlamalıyız. Bu tamamen size bağlı. Çocuklara düşünmeyi öğretmeliyiz, neyi düşünmeleri gerektiğini değil” şeklinde konuştu.

Number 1

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...