Katlanabilir Samsung Galaxy F’den yeni görseller

Share

Katlanabilir telefon Samsung Galaxy F modeli hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Gelen detaylar ile birlikte bugün Samsung Galaxy F tasarımı yeniden gözler önüne serildi. Geçtiğimiz hafta, düzenlenen etkinlik ile birlikte açıklanan resmi bilgilere göre hazırlanan konspet tasarımı tabiri caizse görenleri kendine hayran bıraktırıyor!

Samsung Galaxy F tasarımı gözler önüne serildi!

Samsung Geliştiriciler Konferansı‘nda prototip olarak gün yüzüne çıkan Samsung katlanabilir telefon ( Galaxy F) ile ilgili müthiş bir konsept görseli yayınlandı.

LetsGoDitigal tarafından hazırlanan konsept videosu ile birlikte, Samsung’un düzenlemiş olduğu etkinlikte ön izleme yaptığı prototip cihaz ile birebir aynı olduğunu belirtelim.

Galaxy F adıyla bizleri karşılayacak olan Samsung, katlanabilir telefonu ile akıllı telefon pazarına bambaşka bir soluk getirmeyi hedefliyor. F serisi adı altında katlanabilir telefon modelleri ile çıkacak olan Samsung, önümüzdeki yılın Temmuz ayında bu cihazların ilkini akıllı telefon pazarına sunacak.

Samsung tarafından yeni telefonun tasarımı net bir şekilde henüz gözler önüne serilmiş değil. Fakat, yaşanılan gelişme ile birlikte Samsung’un katlanabilir telefonunun tasarımın nasıl olacağı yeniden gözler önüne serildi.

Resmi bilgilere göre devrimsel nitelikteki telefon katlanmadığı zaman 7.3 inç boyutundaki bir tablet olarak kullanılabiliyor. Katlandığında ise 4.58 inç boyutundaki bir akıllı telefona dönüşen katlanabilir telefon 200 gram bir ağırlığa sahip olduğunu da belirtelim.

Geliştiriciler konferansında ilk defa gün yüzüne çıkartılan Samsung‘un katlanabilen telefonu, katlandığı takdir oldukça kaba görünüyordu. Fakat etkinlikte tanıtılan söz konusu modelin prototip olduğunu da göz önünde bulundurursak, 2019 yılınca oldukça modern hatlara sahip bir katlanabilir akıllı telefon modeli ile karşılaşacağız.

LetsGoDitigal‘in paylaşmış olduğu görsel ile birlikte Samsung‘un merakla beklenen telefonun katlandığı zaman oldukça kaba bir görünüşe sahip olmadığını görmekteyiz. Bunun aksine katlandığı zaman, zarif ve kibar bir akıllı telefon tasarımı bizleri karşılıyor.

Samsung katlanabilir telefon Galaxy F fiyatı ağlatacak

Samsung katlanabilir telefon Galaxy F tasarımı

Tüm bunları geride bıraktığımızda ise Samsung’un katlanabilir akıllı telefonu fiyatıyla tabiri caizse dudak uçuklatacak. Samsung’a yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre, yeni akıllı telefon 1750 dolardan başlayan etiket fiyatıyla satışa sunulacak. Peki, katlanabilir telefon Galaxy F’in tasarımını nasıl buldunuz?

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...