Gisele Bündchen, Victoria’s Secret’ı neden bıraktığını açıkladı

Share

Bir zamanlar dünyanın en yüksek maaşlı modeli olan Gisele Bündchen, ünvanını Kendall Jenner’a kaptırmıştı.

“Dersler: Daha Anlamlı Bir Hayat İçin Yolculuğum,” adlı bir kitap yazan ünlü model, Victoria’s Secret’ı bırakmasını tamamen şansa bırakmış.

1999 ve 2006 arasında Victoria’s Secret Şovunda yürüyen Bündchen, her sene podyumda iç çamaşırları ile yürümekten daha da raratsız olduğunu söylüyor. “İlk beş sene, iç giyim modelliği yapmaktan rahatsız olmuyordum ama zaman geçtikçe, sadece bir bikini giyerek podyumda yürüyüp fotoğraflanmaktan rahatsız olmaya başladım,” diye anlatan ünlü model, şovdaki son senelerine doğru stilistler ile daha kapalı giyinmeyi konuştuğunu söylüyor.

Kazancının %80’ini oluşturmasına rağmen, Brezilyalı model Victoria’s Secret ailesinden ayrılması gerektiğini düşünmüş. “Bu fırsat ve şirketin bana verdiği finansal güvence için minnettarım ama hayatımın başka bir bölümündeydim ve Victoria’s Secret’ta kalmak istediğime emin değildim.”

Sürekli seyahat etmesi gerektiği için bu yoğun programa ayak uydurmaktan yorulan Bündchen, yine de Victoria’s Secret konusunda karar alamamış. Kaderini iki parça kağıda bırakan Bünchen, bir kağıda ‘evet’ diğer kağıda ise ‘hayır’ yazarak, buruşturduğu parçaları boş bir fincana koymuş.

Ä°lgili resim

“Gözlerimi kapayıp, seçtiğim kağıdın benim için doğru karar ve en iyisi olacağına inandım,” diyen Bündchen, ‘hayır’ yazan kağıdı seçtiği için markayı bırakma kararı almış. “‘Hayır’ bilinç altımda duymak istediğim cevaptı. Bu cevap bedenimin de bana günlerce duyurmak ve inandırmak istediği bir cevaptı,” diyen ünlü model, kariyerinin hikayesini yeni kitabında anlatıyor.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...