Ünlü tablolar canlandı

Share

Geçtiğimiz günlerde Japonya’nın Kawasaki şehrinde, ünlü tablolardan oluşan bir sanatsever arkadaş grubu, şehrin Cadılar Bayramı geçit töreninde yürüdü.

Picasso’nun The Weeping Woman, Van Gogh’un Self Portrait’i, Johannes Vermeer’in Girl with a Pearl Earring’i, Leonardo da Vinci’nin Mona Lisa’sı, Edvard Munch’ın The Scream’i vardı. Aralarındaki bir tablo ise sanat dünyasının en sevilen baş yapıtlarından İsa freskinin restorasyonu yanlış ve hatalı yapılan Potato Jesus.

Kostüm kullananlar kendilerini belden yukarı, belden balık file çorapları ve topuklu ayakkabılar gibi ünlü tabloların özneleri olarak sundu. Üniversite arkadaşı olan grup, bu yılki kabak ödülünün de sahibi oldu.

icmimarlikdergisi.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...