iPhone Xs ve Xs Max’in Türkiye fiyatlar belli oldu

Share

Eylül ayında tanıtılan iPhone Xs ve Xs Max’in Türkiye fiyatları sonunda belli oldu. iPhone XR için ise şu an için haber yok.

iPhone Xs ve Xs Max Türkiye fiyatı

Hepsiburada’da ön siparişe açılan yeni modellerin fiyatı oldukça yüksek. Xs, 9.899 Türk Lirası iken Xs Max’in fiyatı 10.999 Türk Lirası.

Renk seçenekleri arasında Gold, Silver ve Space Gray’in olduğu modeller, 4 Aralık tarihinden itibaren satın alınabilecek. Depolama alanı tarafında ise sadece 64 GB’ı görüyoruz. Ürünlerin sayfasında verilen bilgiye göre ön siparişe açılan modeller, Apple Türkiye garantili.

Yeni modelleri Amerika’dan satın almak istemeniz durumunda ödemeniz gereken tutar Xs için 999, Xs Max için 1099 Dolar. Ayrıca satın aldığınız eyalete göre %7 ila %10 arasında olan vergiyi de buna eklemeniz gerekiyor.

Apple’ın Eylül ayında tanıttığı bir diğer model olan iPhone XR hakkında ise Türkiye’ye gelip gelmeyeceği konusunda herhangi bir bilgi mevcut değil.

Sihirli Elma

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...