5X5: Jennifer Lopez ve kutsanmış şarkıları

Share

Jennifer Lopez ile ilgili duygu ve düşüncelerimizi kaleme aldığımız bir yazımız vardı. Şimdi de sıra 5X5 kategorisine 1 numaradan girmeyi hak eden şarkılarına geldi. Çocuk yaşlarımızdan beri Jennifer Lopez’i severek dinleriz. Kah dans hareketlerini yapardık kah elimize bir kumanda alıp sahnedeymişiz gibi playback yapardık.

Latin doğasının vermiş olduğu cazibeyi hem şarkılarına hem de dansına öyle güzel yansıttı ki, ayağa kalkıp bu kadını hayranlıkla alkışlamak dışında bizlere yapılacak bir şey bırakmadı. Ya da kimilerinin yaptığı gibi kıskanç bakışlarla süzmek dışında mı deseydik?

Öyle veya böyle karşımızda Madonna’nın tahtına resmen aday olmuş biri var. Madonna 80’li yılların tozunu attırmış olabilir. Fakat artık tahtın yeni bir sahibi var: Kendileri buram buram parıltı saçıyor. Hem de altın bir parıltı.

Gösterişi, duruşu ve tarzıyla Jennifer Lopez standartları çok ama çok yükseltti. Uzun zamandır hepimiz farkındayız ki artık devir Jennifer Lopez’in devri.

Fark ettiğimiz üzere ‘çanlar bundan böyle Jennifer Lopez için çalıyor’!

İşte Serinletici 5X5 kategorisinde Jennifer Lopez’in adeta kutsanmış 5 şarkısı… Keyifli dinlemeler!

5- Jenny from the block

4- Ain’t your mama

3- Waiting for tonight

2- Ain’t it funny

1- Love don’t cost a thing

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...