Galaxy S10, rekor RAM ve depolama alanı ile gelecek

Share

Samsung birkaç ay sonra yani 2019 yılının ilk çeyreğinde yeni amiral gemisi Galaxy S10 modelini kullanıcılar ile buluşturacak. Tabi, kullanıcıların farklı ihtiyaçları nedeniyle Galaxy S10’un birden fazla versiyonu satışa sunulacak.

Bunlardan birisi de, 5G teknolojisini destekleyen model olacak. Ortaya çıkan raporlara göre Galaxy S10 5G modelinde RAM ve depolama kapasitesi ile dünyada bir ilke imza atılacak.

Galaxy S10 5G modeli bir rekora imza atacak

Zira, dünyanın 12 GB RAM‘e sahip olan ilk akıllı telefonu olacak olan 5G destekli Galaxy S10 modelinin, 1 TB dahili depolama alanı ile geleceği belirtiliyor. Aynı zamanda bu cihazın 6.7 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olması bekleniyor.

Daha önce paylaşılan raporlarda, bu cihazın SM-G75FC model numarasına sahip olduğu ve 512 GB depolama alanı ile geleceği belirtiliyordu. Bu nedenle 5G destekli Galaxy S10’un depolama kapasitesi henüz netlik kazanmış değil.

Bunların yanı sıra telefonun arka kısmında dört kamera yer aldığı iddia ediliyor. İşlemci ve diğer donanımların ise standart Galaxy S10 ile aynı olması bekleniyor.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...