Yeni nesil ince ama güçlü ultrabook modelleri

Share

Ultrabook hızla gelişen teknolojinin bizlere sunduğu standart diz üstü bilgisayarların daha ince, daha hafif ama bunun yanında daha yüksek performanslar sağlayan ürünüdür.

Ultrabook Öne Çıkan Özellikleri

Ultrabook inceltilen tasarımıyla her yere rahatlıkla taşınabilen bir yapıdadır. Daha hafif olup pil güçleri yüksektir. Dış ortamlarda rahatlıkla kullanım imkânı sağlayan pil gücü ve ince tasarımı öne çıkan özelliklerindendir. Ultrabooklar diğer dizüstü bilgisayarlara yakın ekran ebatlarında olsa da ekran çerçeveleri ince olduğundan aslında daha geniş bir ekran görüntüsü sunmaktadır. Depolama aygıtı olarak SDD kullanılması işlem hızı ve performansını oldukça yükseltmektedir. Kimlik koruma özelliği ile internet alışverişlerinizi güvenle yapabilmenizi sağlayan ultrabooklarda kredi kartınızı üzerine yaklaştırarak ödeme yapabiliyorsunuz. Cihazınızın çalışması halinde ise uzaktan kilitleme yöntemi kullanarak güvenliği sağlayabiliyorsunuz eğer cihazınız 3 gün süre ile internete bağlanmazsa kendi kendini kilitleme özelliğine de sahip. İntel tarafından oluşturulan ultrabook konsepti diğer firmalar tarafından kullanılmak istendiğinde ise İntel’ in belirlediği bu şartlara uymak zorundadır.

Ultrabook ile Teknolojiyi Yakalayın

Ultrabook diz üstü bilgisayarlardan sonra yeni bir dönemi başlatmış görünüyor. Teknolojiye ayak uydurarak yüksek performans ve hızlı işlemcileri ile öne çıkan ultrabooklar notebookları geride bırakacağa benziyor. İntel’in ultrabook konseptinde ürün üretmek isteyen firmalara ultrabook adını kullanacak ürünleri için sunduğu şartlar bizleri standartların üzerine çıkarma garantisi veriyor. Bu şartlar da bize ultrabookların taşıması gerektiği özellikler hakkında bilgi sahibi yaparken acaba mı sorusunu düşünmemizin önüne geçip alacağımız ürün hakkında güven veriyor. Ve tabi ki bu kadar üstün özellikli ve ince, hafif özel bir tasarıma sahip ultrabooklar fiyat olarak ta diğer diz üstü bilgisayarların üzerinde satılıyor. Bu da bize standardın üzerine çıkmak için yine standart üstü bir rakam ödememiz gerektiğini hatırlatıyor. Ancak ultrabookların marka ve modele göre değişen fiyatları olduğunu düşünerek ihtiyacınız olan özellikler doğrultusunda seçimler yaparak makul fiyatlarda bir ultrabooklara sahibi olabilirsiniz.

İnce Hesap bizler için internet sitesi üzerinde sergilediği ürünler ile özelliklerine göre ihtiyacımız olan ultrabook tercihini yapabilmemizi kolaylaştırmış ve https://www.incehesap.com/ultrabook-fiyatlari/ adresinden garantili alışveriş imkânı sunmuş. Böylelikle ihtiyacınız olan ürünü özellik seçimleri ile alternatif marka ve modelleri inceleyerek kolayca bulmanıza imkân sağlıyor.

You may also like...