Sophie Turner, Unicef için bileklik tasarladı

Share

Unicef ile iş birliğinin bir parçası olarak Louis Vuitton, Sophie Turner tarafından tasarlanan yeni Silver Lockit bilekliği, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde mağazalarında sunmaya başladı.

Louis Vuitton’un #MAKEAPROMISE kampanyasının devamı olarak Sophie Turner ile yaptığı iş birliği, dünyanın yardıma en muhtaç çocuklarına ulaşmak için çalışan Unicef’e desteğin artırılmasını amaçlıyor.

Sophie Turner’ın şans kavramından yola çıkarak tasarladığı bileklik, kırmızı ve beyaz iplerle örülmüş bir kordona sahip.

Bileklik, Sophie Turner’ın en son dövmesi olan tavşan illüstrasyonunu taşıyan dairesel bir “charm”la süslü.

Sophie Turner bu iş birliği için; “Bileklik, fona bağış yapan kişinin şansını her daim yanında taşıması için tasarlandı. Bilekliğin kordon renklerindeki kırmızı, Çin kültüründe uğur getiren renk olarak kabul ediliyor. Saf beyaz ise bilekliğin “charm”ında yer alan tavşana atıfta bulunuyor. Beyaz tavşan ve tavşan patisinin halihazırda dünya üzerindeki pek çok noktada uğur getirdiğine inanılıyor.

sophie turner unicef LOUİS VUİTTON ile ilgili görsel sonucu

Aynı zamanda, dünyanın dört bir yanından insanları böylesine bir amaç için bir araya getirmek üzere Louis Vuitton ve Unicef’ten daha iyi bir ikili düşünemezsiniz. Louis Vuitton’un her ürününde seyahat tutkusunun izleri var ve Unicef de tüm dünyada çocuk hakları için tutkuyla çalışıyor” dedi.

sophie turner unicef ile ilgili görsel sonucu

Sophie Turner tarafından tasarlanan bir Silver Lockit bileklik satın alarak, tıpkı Bangladeş’teki Cox Bazar’da bulunan mülteci kamplarında yaşayanlar gibi korunmaya muhtaç çocuklara yardım etmek için çalışan Unicef’e katkı sağlayabilirsiniz. Unicef’in yardımlarıyla, Bangladeş hükümeti bölgedeki 900.000 çocuk ve yetişkine kolera aşısı yaptı ve yetersiz beslenmeden kaynaklı risk altında bulunan 263.000 çocuğun hayatı kurtarıldı.

1890 yılında Georges Vuitton’un, müşterilerinin en değerli eşyalarını korumak için icat ettiği kilitten esinlenilerek tasarlanan Silver Lockit, zor durumda olan savunmasız çocukların korunmasını ve onlara yardım için kişinin verdiği sözü de sembolize ediyor. Sophie Turner tasarımı her Silver Lockit bileklik satışından elde edilen gelirin 100€’luk tutarı Unicef’e bağışlanacak. Silver Lockit’in 2016 yılındaki lansmanından bu yana, Louis Vuitton aracılığıyla yapılan Unicef bağışları 5 milyon doları aştı.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...