Brad Pitt, çocukları yüzünden fırtınalar estiriyor!

Share

ABD magazin basınında yer alan bazı iddialara göre Brad Pitt’in canı, eski eşinin hayatına aldığı 21 yaşındaki Oliver Crane yüzünden sıkılıyor. Hatta öyle ki Jolie’nin çok eski bir arkadaşının oğlu olan Crane, ünlü yıldızın, evine girmesine izin verdiği birkaç kişiden biri. Ama Pitt’i en çok üzen ve canını sıkan konu, bu genç adamın altı çocuğunun, özellikle de ikisinin hayatında çok özel bir yer tutması.

Çocuklarının velayeti konusunda boşanma duruşması öncesi mahkemeden ek süre isteyen Angelina Jolie ve Brad Pitt’in arasında bugünlerde bambaşka bir konu yüzünden fırtınalar esiyor. İddiaya göre Brad Pitt, Oliver Crane’in çocuklarının yaşadığı eve girmesini istemiyor.

Brad Pitt’in yokluğunda özellikle çiftin ilk biyolojik çocuğu Shiloh ve ikizlerden Knox ile çok sık vakit geçiren Oliver Crane’in çocukların güvenini de kazandığı ve kalplerinde yer edindiği ileri sürülüyor. Oliver Crane, Angelina Jolie’nin kamera arkasında ortak iş yaptığı dublor koordinatörü Simon Crane’in oğlu. Simon Crane aynı zamanda Jolie’nin çok eski arkadaşlarından biri.

Angelina Jolie’nin, çocuklarını gönül rahatlığıyla teslim ettiği ve bir tür erkek dadı görevi üstlenen Oliver Crane’e çok güvendiği de belirtiliyor.

Brad Pitt ‘in, çocuklarının Crane ile bu kadar çok zaman geçirmesinden hoşlanmadığı ortaya atılan iddialar arasında. Kendisinin kısıtlı zamanlarda gördüğü çocuklarının bir başkasıyla samimi olmasının ünlü oyuncuyu üzdüğü söyleniyor.

Oliver Crane’in, çocuklara babalarının eksikliğini hissettirmemek için elinden geleni yaptığı da ABD magazin basınında yer alan iddialar arasında.

2016 yılında ayrılık kararı alan Angelina Jolie ile Brad Pitt, arasındaki bu velayet savaşının önümüzdeki duruşmada kesin bir sonuca ulaşması bekleniyor.

NTV

Sinem Bekler

Çeşitli gazetelerde muhabir olarak çalışan Sinem, yayıncılığın geleceğini online medyada görmesiyle son dönemdeki çalışmalarını bu yöne kaydırmaktan bir an bile kuşku duymadı. İşletme Bölümü mezunu olan Sinem, kültür sanat dünyasıyla da yakından ilgileniyor ve kendini tam bir başak kadını olarak nitelendiriyor.

You may also like...