Ayak okuma kılavuzu

Share

Sadece burcunu okumakla yetinmek istemiyorsanız, partnerinizin karakterini ve sizinle uyumunu ayaklarını inceleyerek anlayabilirsiniz. İlişkinizin geleceği hakkında bilgi sahibi olmak için sevgilinizin ayakkabısını çıkarın. İşte refleksoloji uzmanlarından ilginç açıklamalar…

TUTTUĞUNU KOPARAN BİRİ Mİ?
Ayak parmakları yuvarlak değil, kare şeklindeyse bu, sevgilinizin sizi daima düşündüğünü gösterir. Dikkat edilmesi gereken bir ayrıntı daha var; o da baş parmağının tırnak büyüklüğü. Bu tırnak korumacılık içgüdüsünü simgeler. Ne kadar küçük olursa, sahibini ikna etmek o kadar kolay olur. Yani kız arkadaşlarınızla baş başa geçirmek istediğiniz bir geceyi ona kabul ettirmek zor olmaz.

DOĞUM GÜNÜNÜZÜ HATIRLAYACAK MI?
Bunu anlamak için beyaz bir kağıdın üzerine basmasını isteyin. Ardından ayağının çevresini çizin. Parmaklarının boyu baş parmağından serçe parmağına doğru iniyorsa, sevgiliniz detaylar konusunda titiz demektir. Her şeyi planlı programlı yapmayı sevdiği için birinin planlarını bozmasını sevmez. Büyük olasılıkla doğum gününüzü unutma hatasına düşmeyecektir.

UYGUN MUSUNUZ?
Bunu anlayabilmek için her ikinizin ayağına da bakmalısınız. Örneğin siz küçük parmağınızı oynatabilirken, sevgiliniz küçük parmağını diğerlerinden ayıramazsa, çıkarmanız gereken anlam şu: Siz macerayı ve aşkı severken, o rutini sever. Sonuçta ruh eşiniz olmayabilir ama beyaz ve siyah arasındaki çekim de bazen baş döndürücü olabiliyor.

DUYGULARINI İFADE EDİYOR MU?
Eğer ikinci parmağı dar, ucu daha yassı ve enli ise o tam bir drama oyuncusudur. Hayatındaki her şey abartılıdır. Sinirlendiği zaman bir aslan gibi kükrer ama bir o kadar da kolay yatışır. Eğer ikinci parmağı diğerlerinden kısaysa, o zaman duygularını saklayan bir insanla karşı karşıyasınız demektir.

PARTİ KUŞU MU?
Bunu anlamak için ayak tabanına bakın. Taban boşluğu ne kadar belirginse, bu ayağın sahibi o kadar özgür bir ruha sahiptir. Yalnız kalmak istiyorsa, onu suçlamayın, gerçekten kafasını dinlemeye ihtiyacı vardır. Ayak tabanı düzse, sevgiliniz sosyal bir insan ve yalnız kalmaktan nefret ediyor demektir. Topukları yuvarlak ve şişkinse, sevgiliniz biraz çekingen olabilir.

DUYGUSAL MI?
Bunu anlamak için ayağının detaylarına bakmalısınız. Parmaklarında tüyler varsa, karşınızdaki insan duygusal ve hassas bir yapıya sahiptir ama bunu saklamayı tercih ediyordur. Anlayacağınız görünüşteki sert tavırlarına aldanmayın, onun kalbi sıcacık…

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...