Netflix, Daredevil dizisini de iptal etti

Share

Disney ile bir müddettir anlaşmazlıklar yaşadığı malum Netflix, sevilen Marvel dizilerini birer birer iptal etmeye sürek ediyor. Dijital yayın servisi, Iron Fist ve Luke Cage’in hemen peşinden Daredevil’ın da resmen iptal edildiğini açıkladı.

Disney’in bizzat yayın platformunu kuracağını duyurmasının hemen peşinden Netflix’teki Marvel dizilerinin geleceği gayri muayyen hale gelmişti. Geçtiğimiz ay Iron Fist ve Luke Cage’in iptal edilmesiyle gerçekte Daredevil için de benzer bir kararın verilmesi bekleniyordu. Ancak Daredevil, başka Marvel dizilerine oranla çok henüz Çok sevilen, çok henüz popüler bir sıra. Bu manada Netflix’in her şeye Karşın Daredevil’ı bırakmak istemeyeceği de konuşuluyordu.

Deadline’a konuşan Netflix yetkilileri,”Daredevil dördüncü bir sezon için Netflix’e Arka dönmeyecek. Dizinin nihayet ve final sezonunu akılalmaz bir gururla tamamladık. Hayranlar için üzücü bir vaziyet olsa da diziyi iyi bir yerde sonlandırmanın en makul karar olduğunu düşünüyoruz.” ifadelerini kullanıyor.

sıra üzerinde çalışan imal ekibi ve oyunculara teşekkür eden Netflix,”Dizi Netflix’e veda etmiş olsa da hali hazırda çekilmiş olan üç sezon platformda yer almaya sürek edecek. Daredevil karakteri başka projelerde Marvel için yaşamaya sürek edecek.” sözlerini kullandı.

Daredevil’ın Netflix’e veda etmesi elbette dizinin tamamıyla sona erdiği mananına gelmiyor. Disney’in bizzat yayın servisinde dizinin kaldığı yerden sürek etme ihtimalinin epey yüksek olduğu konuşuluyor. Disney Plus isimli serviste Marvel’ın bizzat Özgün yapımlarına yer verileceği biliniyordu.

DH

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...