Game of Thrones 8. sezon fragmanı yayınlandı

Share

Game of Thrones 8. sezon için ilk fragman yayınlandı. Yayınlanan 54 saniyelik fragman ile birlikte Game of Thrones final sezonu hakkında heyecan verici ipuçları da verildi. İşte karşınızda Game of Thrones 8. sezon fragmanı!

Game of Thrones 8. sezon fragmanı/ Game of Thrones final sezonu fragmanı

HBO tarafından geçtiğimiz saatlerde merakla beklenen Game of Thrones 8. sezon fragmanı yayınlandı. Efsane dizinin final sezonu ile ilgili ilk teaser videosunu yayınlayan yapımcı firma, oldukça yeni sezon ile ilgili ufakta birkaç ipucu verdi. İşte karşınızda, merakla beklenen dizinin final sezonu için yayınlanan ilk teaser videosu!

George R.R. Martin’in “A Song of Ice and Fire,” isimli parçası eşliğinde yayınlanan 54 saniyelik Game of Thrones final sezonu fragmanı, Dragon Queen Daenerys Stormborn tarafından ele geçirilen ve Stannis Baratheon (Stephen Dillane) tarafından işgal edilen, Targaryen’in atalarının yer aldığı Dragonstone‘un kalbindeki etkileyici masanın üzerinde geçiyor.

Yumuşak piyano notaları, Ramin Djawadi‘nin orijinal Game of Thrones temasını çağrıştırdığı sahnelerde Dragonstone‘un kalbindeki etkileyici masanın üzerinde bir anda ölümcül bir sis yayılıyor. Yayılan sis ile birlikte ilk sezondan beri merakla beklenen Kış sonunda geleceği müjdeledi. Nisan 2019’da yayınlanacağı açıklanan final sahnesinde bizleri birbirinden heyecanlı sahneler bekliyor diyebiliriz.

Final sezonunda birbirinden çarpıcı savaş sahneleri dizinin hayranlarını bekliyor!

Milyonlarda dolara mal olacak olan final sezonu ile birlikte bildiğiniz üzere seyirciler şu zamana kadar dizideki en büyük savaş sahnesine de tanık olacaklar.

Geçtiğimiz Nisan ayında dizinin asistan direktörü Jonathan Quinlan‘ın açıklamasına göre, bölümlerden birindeki savaş sahnesini filme almak 55 gün süren gece çekimlerine mal olduğu açıklamıştı. Dikkatinizi çekmek isterim, bu sadece bir bölümde geçen savaş sahnesi. 55 günde insanlar koca sezonları çekerken, GoT ekibi sadece bir savaş için böylesine bir dikkatle çalışmışlar.

Ayrıca Jonathan Quinlan Instagram üzerinde yaptığı paylaşımla 55 günü şöyle açıklamıştı: “Dünyanın her yerinden 10 milyonu aşkın insan bir yıl sonra bu bölümü izleyecekler. Onlar asla bizim nasıl sıkı çalıştığımızı bilmeyecekler. Asla ne kadar yorulduğumuzu veya dondurucu soğuklarda, gece vakti işimizi yapmaya çalıştığımızı umursamayacaklar.”

Game of Thrones 8. sezon fragmanı

55 günlük gece çekimleri ile çekilen savaş sahnesini biz de inanılmaz merak ediyoruz. Ama cevabı öğrenmek için daha önümüzde 6-7 ay var. Yayınlanan raporlara göre günlerce süren çekimlerin ardından, son sezonun yaklaşık olarak 6 saat süreceği büyük ihtimal olarak görülüyor.

Daha sonrasında ise yeni dizi ile birlikte yoluna devam edecek olan yapımcılar yaşanılan olaylardan tam 1000 yıl öncesine kadar götürecek. Burada da dizide büyük yeri olan akgezenlerin kökenine inilecek.

Shiftdelete

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...