‘Cruella’ rolü Emma Stone’un

Share

Buz patenci Tonya Harding’in hayatının anlatıldığı “I, Tonya” filminin yönetmeni Craig Gillespie ile 30 yaşındaki ünlü oyuncu Emma Stone’un yeni bir film üzerinde çalıştıkları konuşuluyor.

101 Dalmaçyalı’nın kötü karakteri Cruella De Vil’in gençlik yıllarını anlatacak filmde başrolde Emma Stone olurken, yönetmen kolduğuna “I, Tonya” filminin yönetmeni Craig Gillespie oturuyor. Emma Stone’u yarısı siyah yarısı beyaz saçlarla nasıl olacağı şimdiden merak konusu…

Emma Stone Cruella De Vil ile ilgili görsel sonucu

Cruella De Vil’in 80’li yıllardaki gençlik dönemini ve punkçı günlerini anlatacak “Cruella” isimli film, De Vil’in nasıl kötü bir karaktere dönüştüğünü anlatacak. 101 Dalmaçyalı efsanesinin başladığı dönemi izleyeceğimiz filmi yönetmenliği için Disney, geçtiğimiz senenin başarılı yapımlarından I, Tonya’nın başındaki Craig Gillespie ile yakın temas halinde.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...