Fenerbahçe küme düşme hattında

Share

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Akhisarspor maçının ardından soyunma odasına inip, futbolculara Manisa’dan İstanbul’a otobüsle döneceklerini söyledi. Sportif Direktör Damien Comolli ve futbolcular, otobüsle yola çıktı. Ali Koç ayrıca, futbol takımının yarınki iznini de iptal etti.

Spor Toto Süper Lig’in 15’inci haftasında deplasmanda Akhisarspor’a 3-0 mağlup olan ve haftayı küme düşme hattında noktalayan Fenerbahçe’de başkan Ali Koç karşılaşmanın ardından soyunma odasına indi.
Mücadelenin bitiminin hemen ardından sarı lacivertli futbolcuların soyunma odasına giden Koç, yaklaşık yarım saat oyuncular ve teknik heyet ile görüştü.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, futbolculara İstanbul’a otobüsle döneceklerini söyledi. Sarı-lacivertli kafile, Sportif Direktör Damien Comolli ile birlikte otobüsle yola çıktı. Maçtan önce hava yoluyla önce İzmir’e oradan da takım otobüsüyle Manisa’nın Akhisar ilçesine gelen sarı-lacivertliler, aldıkları mağlubiyet sonrası İstanbul’a olan yaklaşık 380 kilometrelik mesafeyi karayoluyla gidecek.

Ali Koç ayrıca, futbol takımının yarınki iznini de iptal etti.

Daha sonrasında Ali Koç, basın mensuplarına açıklama yapmadan özel aracına binerek stattan ayrıldı.

Sputnik

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...