West Side Story yeniden çekiliyor

Share

Gözlerinizi ekrandan ayıramadığımız West Side Story filmi danslarıyla, rengarenk elbiseleriyle ve yıldız dolu kadrosuyla yeniden çekiliyor! Steven Spielberg’ün çektiği müzikal film, 2021’de gösterime girecek.

1961 yılında yayınlanan orijinal film birçok ödül kazanmıştı.

New York çetelerinde modern bir Romeo ve Juliet hikayesini anlatan dans dolu filmde Rita Moreno, Natalie Wood, Richard Beymer gibi isimler yer almıştı. Yıllar sonra Broadway müzikali olarak seyircilere bir görsel şölen sunan West Side Story, hayatımıza yeniden giriyor.

Üstelik orijinal filmde yer alan Rita Moreno geçtiğimiz günlerde yeni filmde yer alacağını söyledi! Emmy, Grammy, Oscar ve Tony ödüllerinin hepsini alan 15 kişiden biri olan Rita Moreno belki de zamanımızın en önemli aktrislerinden biri…

Rita Moreno (Getty Images)86 yaşındaki ünlü oyuncunun Valentina karakterini oynayacağı konuşulurken, Moreno Deadline sitesine, “En çılgın rüyalarımda bile asla bu özgün çalışmaya geri döneceğimi düşünmezdim. Hem de Steven Spielberg tarafından teklif almak inanılmaz bir şey! Tony Kushner gibi olağanüstü bir oyun yazarı ile çalışacağım için de çok mutluyum. Şimdiden çok heyecanlıyım!” dedi.

Dans ayakkabılarınızı ve renkli elbiselerinizi hazırlayın çünkü 2021’de yeni West Side Story filmini izledikten sonra herkesin dans dersi almayı düşüneceğinden eminiz!

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...