2018’de Google’ın en çok aratılan ünlüsü: Meghan Markle

Share

Prens Harry’nin kalbine Cupid oklarını attıktan sonra görkemli bir düğünle dünyaevine giren Meghan Markle Google’ın en çok aratılan kişiliği oldu! Önce şatafatlı bir düğün, ardından hamilelik… Sussex Düşesi için uzun ve yorucu bir yıldı. Fakat tüm bu uğraşların sonunda Meghan, İngiltere’de en çok Google’lanan kişi oldu, yani tüm bunlara değdi!

En çok aratılanlar listesinde Celebrity Big Brother yıldızı Roxanne Pallett’nin önüne geçen Meghan Markle’ın yüksek popülaritesinin gölgesinde kalanlardan biri de Amerikalı sanatçı Demi Lovato oldu.

Son olarak, The Fashion Awards 2018’e sürpriz bir şekilde katılarak geceye damgasını vuran Meghan Markle, siyah elbisesi ve ojeleriyle İngiliz Kraliyet ailesi kurallarına ters düşen bir kıyafet seçiminde bulunduğu gerekçesiyle bir hayli konuşulmuştu. Öyle ya da böyle, Sussex Düşesi’nin attığı her adım sonrasında Google’a ‘Meghan Markle’ yazmak artık bir reflekse dönüştü!

Ä°lgili resim

Karşınızda İngiltere’nin en çok aratılan 10 ünlüsü:

1-Meghan Markle
2-Roxanne Pallett
3-Demi Lovato
4-Ant McPartlin
5-Khloe Kardashian
6-Alexis Sanchez
7-Alex Ferguson
8-Logan Paul
9-Sylvester Stallone
10-Pierre-Emerick Aubameyang

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...