Huawei P Smart 2019 geliyor

Share

Huawei P Smart 2019 tarafında yepyeni bir sızıntı daha geldi. Fransa’daki bir websitesinde ortaya çıkan Huawei P Smart 2019 özellikleri ve fiyatıyla dikkat çekecek gibi görünüyor.

Alışveriş platformu Boulanger tarafından sızdırılan yeni P Smart, damlacık çentiği, ikili ana kamera düzeni, parmak izi okuyucusu ve genel tasarımıyla oldukça iddialı bir telefon izlenimi veriyor.

Huawei P Smart 2019 özellikleri ve fiyatı

Telefonla ilgili en önemli detaylar arasında işlemci ve işletim sistemi bulunuyor. Yeni P Smart, yapay zeka destekli Kirin 710 işlemcisinden güç alacakken, Android Pie 9.0 yüklü olarak bizlere gelecek. Android üzerinde telefonun EMUI 9.0 arayüzü kullanacağı da neredeyse kesinleşmiş durumda.

Çift SIM kart desteği sunan telefon, 6,21 inçlik FHD+ LCD (1080×2340) ekran ile gelecek. Bellek tarafındaysa 3 GB RAM ve 64 GB depolama alanı bizleri bekliyor. Elbette bu depolama alanını microSD kart kullanarak artırabileceksiniz.

Çift kamera düzeninde ise bizleri 13 Megapiksellik ana sensör ve 2 Megapiksellik bir kurulum bekliyor. Ön kameranın ise 8 Megapiksel olduğunu hatırlatalım.

155,20 x 73,40 x 8,0 mm ölçülerindeki cihazın toplam ağırlığı ise 160 gram. 3,400 mAh’lık bir batarya kapasitesi sunacak P Smart’ın Kirin 710 işlemcisinden dolayı hızlı şarj destekleyeceğini varsayıyoruz. Telefonun Avrupa fiyatı ise 250 Euro olarak göze çarpıyor.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...