Samsung One UI için ilk tanıtım videosu yayınlandı

Share

Samsung, TouchWiz arayüzünden sonra Experience arayüzünü kullanıcılarına sunmuştu. Şimdi de karşımıza One UI arayüzü ile birlikte çıkacak olan Samsung oldukça iddialı bir arayüz tasarımıyla geliyor. Bugün yaşanılan gelişmeye göre, merakla beklenilen Samsung One UI arayüzüne ait olan ilk tanıtım videosu yayınlandı!

Samsung One UI arayüzü için ilk tanıtım videosu yayınlandı!

Samsung’un Android 9.0 tabanlı yeni arayüzü One UI hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Samsung One UI ile birlikte, bambaşka bir akıllı telefon deneyimi yaşatacak olan teknoloji devi, söz konusu bu arayüzüne ait olan ilk tanıtım videosunu yayınladı.

Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz tanıtım videosunda da görebileceğiniz üzere, Samsung‘un ağırlık olarak tek elle kullanılabilirlik konusu üzerinde durduğunu belirtelim.

Bunun haricinde, yeni güncelleme ile birlikte bizlere sunulacak olan önemli özelliklerden de kısaca bahseden teknoloji devi, yeni arayüzüyle birlikte fark yaratmayı hedefliyor. İşte karşınızda, Samsung‘un yeni Android tabanlı arayüzü için yayınlamış olduğu ilk tanıtım videosu!

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...