YouTuber’ların abone sayıları düşecek

Share

YouTube almış olduğu kararla, YouTuber abone sayılarını düşürüyor. 13 – 14 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak bu uygulama ile beraber, YouTube hesaplarındaki spam’ler kaldırılacak.

Bu durumdan etkilenecek kanalların, YouTube Studio sekmesinde bir uyarı ibaresi yer alacak. Eğer abone düşüşü yaşanacaksa bunun haberi Google tarafından önceden verilecek.

YouTuber abone sayıları düşürülüyor!
Konu ile ilgili bilgilendirme amacıyla Google tarafından bir sayfa hazırlanırken, merak edilen sorulara da cevap verildi. Her ne kadar 13 – 14 Aralık tarihleri verilmiş olsa da, silinen hesapların yansıması birkaç gün daha sürecektir.

Spam hesapları yakalamak için kendine ait özel bir algoritma kullanan Google, bu teknolojinin güvenilir olduğunu ve hiçbir gerçek kişinin bu temizlikten etkilenmeyeceğini özellikle belirtiyor.

Abone sayılarının dışında en çok merak edilenler arasında izleme süreleri yer alıyor. YouTuber‘ların özellikle merak ettiği bu konu hakkında Google şöyle bir açıklama yaptı; “Spamlar tarafından oluşturulan etkileşim yapay bir etkileşim olduğu için izlenme süreleri üzerinde bir etkisi olmayacak.”

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...