F1: Racing Point, 2019 aracını Kanada’da tanıtacak

Share

Ağustos ayında Lawrence Stroll önderliğindeki bir konsorsiyum tarafından satın alınan Racing Point, yeni aracının lansmanını 13 Şubat’ta Toronto’da yapacak.

Le Journal de Montreal gazetesinde yer alan haberde, lansmanın 14 Şubat’ta yapılacağına yer verilirken, böylelikle Kanada ilk kez bir F1 lansmanına ev sahipliği yapacak.

Kanada aynı zamanda Lawrence ve Lance Stroll’ün de ülkesi.

Gazecede, lansmanın Kanada Uluslararası Otomobil Fuarı’ndan iki gün önce Metro Toronto Kongre Merkezi’nde yapılacağına yer verdi.

Etkinliğe Lance Stroll, Sergio Perez ve takımın yönetimi katılacak. Burada yeni takım logosu ve renk düzeni tanıtılacak.

Ferrari geçtiğimiz günlerde 2019 aracını 15 Şubat’ta tanıtacağını duyurmuştu. Racing Point henüz resmi olarak açıklamasa da lansman tarihi belirtilen ikinci ekip oldu. Formula 1 sezon öncesi testleri 18 Şubat’ta yapılacak.

Motorsport

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...