Meghan Markle’ın hayatı müzikal oluyor

Share

Yeni yıla Meghan Markle’ın hayatını dinleyerek girebilirsiniz…

İngiltere’nin en ünlü yayın kanalı BBC’nin heyecan verici bir haberi var! Yılbaşı Günü, BBC Radio 4, ‘The Sixth in Line to be King and I’ (Kral ve Ben Olmak için Tahtın Altıncı Sırası) adlı müzikalini yayınlayacak.

Meghan Markle’ın hayatından ilham alan müzikal, Rodgers ve Hammerstein’in ‘King and I’ (Kral ve Ben) müzikalini göze alarak yazıldı.

Prens Harry’nin taht sırasına gönderme yapan müzikal, 15 dakikalık müzikal serileri arasında yer alıyor. Markle’ın yaşamını konu alacak olan müzikal, kraliyet çiftine yeni yıl dileklerini iletmek ve ilk bebeklerini tebrik etmek için yayınlanıyor. Suits aktrisi Pippa Evans’ın yanı sıra Dave Lamb ve Ricki Webb’in yer alacağı müzikal, Markle’ın ve Prens Harry’nin hayatını 15 dakikaya sığdıracak.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...