Vine’ın kurucusu Colin Kroll evinde ölü bulundu

Share

Yayın hayatına 2013 yılında başlayan Vine, Türkiye’de de pek çok kişi tarafından kullanılmaktaydı. Gayet hızlı bir büyüme sağlayan video içerik portalı, bugün tanınan pek çok ünlü video üreticisinin de ilk kez isimlerinin görüldüğü yerlerden birisi. Çok hızlı yükselişinin ardından, düşüşü de aynı şekilde olan portal, yayın hayatını geçen sene durdurmuştu. Vine’ın kurucularından Colin Kroll hakkında bugün kötü bir haber geldi.

Vine’ın kurucusu Colin Kroll evinde ölü bulundu

34 yaşındaki Colin Kroll, bundan tam beş sene önce, yani 29 yaşında Vine’ı kurmuştu. Amerika’nın New York şehrine bağlı olan Manhattan‘da bulunan evinde bugün cansız bedeni bulunan Kroll, sosyal medyanın gündemine de hızlı bir şekilde oturdu. Bir süredir Kroll’a ulaşamayan sevgilisi, bu durumdan şüphelendikten sonra polisi aradı.

Polis, ihbar sonrası Kroll’un evine uğradı. Ancak kapıyı açan herhangi biri olmayınca eve girdiler. Eve giren polis Kroll’u yatak odasında cansız bir şekilde buldu. Yapılan ilk incelemeler sonrası Kroll’un ölüm nedeninin aşırı dozda uyuşturucu olduğu tahmin ediliyor. Polisler yatak odasında cansız bedenin yanında uyuşturucu maddesi bulduklarını belirtti.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...