Ekrana gömülü kamerasıyla Galaxy A8s’in fiyatı belli oldu

Share

Ekrana gömülü kamerasıyla ön plana çıkan ve merakla beklenilen Galaxy A8s fiyatı sonunda belli oldu.İşte, Infinity-O ekranlı Galaxy A8s fiyatı!

Dünyanın ilk ekrana gömülü kamerasına sahip olan akıllı telefonu Galaxy A8s oldukça iddialı özellikleri ile birlikte sonunda resmiyet kazandı. Hatırlayacağınız üzere Çin’de düzenlenen etkinlikte resmiyet kazanan Infinity-O ekranlı Galaxy A8s modelinin fiyatı hakkında herhangi bir açıklama yapılmamıştı.

Fakat bugün gelişmeye göre, ekrana gömülü kamerasıyla ön plana çıkan A8s Çin’de ön siparişe sunuldu. Böylece merakla beklenen Galaxy A8s fiyatı da belli olmuş oldu.

Galaxy A8s fiyatı

Çin’de ön siparişe açılan Galaxy A8s‘in fiyatlarına şöyle bir bakacak olursak, 6 GB RAM‘a ve 128 GB dahili hafızaya sahip olan modelin, 2,999 yuan fiyat etiketi ile beraber bizleri karşılıyor. Yaklaşık olarak 435 dolar gibi bir fiyat etiketi ile satışa sunulacağı belirtilen modelin vergiler dahil olmadan 2.315 TL gibi bir fiyata sahip olduğunu görmekteyiz.

Henüz 8 GB‘lık Galaxy A8s fiyatı hakkında halen resmi bir açıklamanın yapılmadı. Ancak, söz konusu bu modelin ise 475 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olması ön görülüyor.

Son olarak, söz konusu telefonun 31 Aralık 2018‘den itibaren ilk olarak Çin’de satışa sunulacağı da belirtelim. Henüz, Infinity-O ekranlı cihazın ne zaman Avrupa’ya ve ülkemize geleceği hakkında herhangi bir açıklamada bulunulmadığını da belirtmekte yarar var.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...