Unutulmaz 10 yeni yıl filmi

Share

Yeni yıl geldi çattı… Haliyle etrafta fazlasıyla ışıltı ve hissedebilenler için fazlasıyla ‘sihir’ var. Ve sihir dolu filmler…

Mutlaka izlenmesi gereken 10 yeni yıl filmini birer satırla özetledik. Seçin, beğenin, izleyin…

10- Serendipity

Yeni yıl zamanı sihirli tesadüflerin hayatımızı renklendirebileceğini anlatan Serendipity, bazı anların kaderimiz olduğunu anlamamızı sağlıyor.

9- Jack Frost

Jack Frost, yeni yılın mucizeler zamanı olduğunu hatırlatırken, sevdiğimiz ama kaybettiğimiz kişilerin kalbimizde yaşadığını hissetmemizi sağlıyor.

8- Elf

Kuzey Kutbu’ndan New York’a gelen sevimli elf Buddy’nin amacı, kaybettiğiniz yeni yıl ruhunu size geri kazandırmak. Unutmayın yeni yıl ruhu inanmakla alakalıdır, görmekle değil.

7- How The Grinch Stole Christmas

Noel’i çalmaya çalışan hınzır Grinch mi yaman yoksa damarlarında yeni yıl süsleri gezinen bizler mi? İyi olan kazansın!

6- The Santa Clause

Santa Clause’un büyülü hikayesini gözünüzü bile kırpmadan izleyecek ve şu cümleyi bir kez daha tekrar edeceksiniz: ‘Noel Baba gerçek!’

5- Miracle on 34th Street

Çocukluğunuzun bir döneminde bile Noel Baba’ya inandıysanız, bir dilek tutun ve Miracle on 34th Street’i izlemeye başlayın.

4- The Family Man

Hayattaki asıl zenginliğin ‘aile’ olduğunu anlatan The Family Man, yeni yıl büyüsüyle yaşam amacını keşfeden bir adamın hikayesini konu ediniyor.

3- The Polar Express

Eğer mucizelere inanmayı bıraktıysanız, Kutup Ekspresi’ne atlayın ve yılın bu zamanı ortalıkta gezinen büyülü havayı derin derin içinize çekin.

2- A Christmas Carol

Charles Dickens’in ‘Bir Noel Şarkısı’ kitabından sinemaya aktarılan A Christmas Carol, unuttuğumuz ya da derinlere gömdüğümüz bazı duyguları tekrar hatırlatacak.

1- The Holiday

Şarkılarıyla içinizi ısıtacak; macera, romantizm ve gülümseme dolu The Holiday, izlerken size cesaret verecek harika bir yeni yıl filmi…

Mutlu yıllar!

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...