James Harden alev aldı!

Share

Houston Rockets, Chris Paul’ün yokluğunda bir kez daha James Harden’ın sırtına bindi ve Oklahoma City Thunder karşısında ikinci yarıdaki oyunu ile 113-109’luk skorla galip gelmeyi bildi.

Bu sonuçla birlikte Houston Rockets sezon derecesini 18-15’e getirirken Oklahoma City Thunder’ın derecesi 21-12’ye geldi.

8 kişilik rotasyonla oynayan Houston Rockets’ta James Harden, tüm sorumluluğu aldığı maçta 41 sayı ile takımının en skorer oyuncusu olurken Eric Gordon 17 sayı ile mücadele etti. Clint Capela 16 sayı ve 23 ribaund ile harika bir maç çıkarırken P.J. Tucker 11, Austin Rives 10 sayı ile çift hanelere ulaşan isimler oldu.

Oklahoma City Thunder cephesinde Paul George 28 sayı ile en skorer oyuncu olurken Russel Westbrook 21 sayı, 8 ribaund ve 9 asist ile mücadele etse de mağlubiyeti önleyemedi. Steven Adams 17 sayı üretirken Jerami Grant 15 sayı ile mücadele etti. Dennis Schröder 10 sayı ile çift hanelere ulaşan son isim oldu.

eurohoops.net

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...