PlayStation Classic’e büyük indirim!

Share

PlayStation 1’in hit oyunlarını barındıran PlayStation Classic Türkiye fiyatı bugün düştü. Eğer klasik PlayStation 1 oyunlarını HDTV’inizde oynamak istiyorsanız bu indirimi sakın kaçırmayın.

Nintendo’nun Nes Classic ile başlatmış olduğu retro oyunları HDTV’de oynama furyasına Sony de katılmıştı. PlayStation Classic ile 20 hit PlayStation 1 oyununu HDTV’de oynama imkanı sunan Sony, maalesef ki kullandığı zayıf emulatörden dolayı çok eleştirilmişti. Satış rakamları beklendiği gibi gitmeyince, Sony PS Classic’in fiyatını olması gerektiği seviyeye indirdi.

PlayStation Classic Türkiye fiyatı alınabilir seviyeye indi

799 TL olan PlayStation Classic fiyatı bugün 499 TL gibi mantıklı bir seviyeye çekildi. Yurtdışında 99.99 dolar olan fiyatı ise 59.99 dolara düşen PlayStation Classic, bakalım bu indirimden sonra ilgi görecek mi?

En iyi 10 Remastered PlayStation 4 oyunu

Dışarıdan yasal olarak oyun yükleme imkanı bulunmayan PlayStation Classic, geçtiğimiz günlerde hacklenmişti. Hack işleminden sonra dışarıdan .ISO formatlı oyunlar yasadışı olarak yüklenebiliyor. Ancak PS Classic’in emulatörü zayıf olduğu için RetroArch seviyesinde bir deneyim sunulamıyor.

PS Classic’te yer alan olan oyunlar!

Battle Arena Toshinde
Cool Boarders2
Destruction Derby
Final Fantasy VII
Grand Theft Auto
Intelligent Qube
Jumping Flash
Metal Gear Solid
Mr Driller
Oddword: Abe’s Oddysee
Revelations: Persone
Rayman
Resident Evil Director’s Cut
R4: Ridge Racer Type 4
Super Puzzle Fighter 2 Turbo
Sypphon Filter
Tekken 3
Tom Clancy’s Rainbow Six
Twisted Metal
Wild Arms

Donanım Günlüğü

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...