Çinli OPPO resmi olarak Türkiye pazarına giriş yaptı

Share

Xiaomi ve Honor’un ardından Çinli cep telefonu üreticisi OPPO da Türkiye pazarına resmi olarak girdi.

Akıllı telefon markası OPPO, Türkiye’deki teknoloji severlerle buluşmaya hazırlanıyor. ABD merkezli araştırma şirketi IDC (International Data Corporation) tarafından 2017 yılında dünyanın en büyük dördüncü telefon markası olarak gösterilen ve 35 ülkede operasyonu bulunan OPPO, Türkiye’deki faaliyetlerine resmi olarak başladı. İstanbul Ataşehir’de OPPO Türkiye ofisini açan marka, akıllı telefon modelleriyle sektöre yön vermeye hazırlanıyor.

Akıllı telefon teknolojilerine global çapta öncülük yapan OPPO’nun Türkiye Genel Müdürü ise Weijian Zhou oldu. Önde gelen teknoloji markalarında daha önce yaptığı yöneticilik ve üst düzey yöneticilik deneyimleriyle bilinen Weijian Zhou, OPPO’nun Türkiye pazarındaki büyümesine liderlik edecek.

2004 yılında kurulan Çin merkezli OPPO’nun; tasarım, donanım ve performans açısından üstün özellikler taşıyan akıllı telefon modelleri çok yakında Türkiye’deki teknoloji severlerin beğenisine sunulacak.

Xiaomi ve Honor da geldi: Geçtiğimiz aylarda Çinli üretici Xiaomi ve Huawei’nin alt markası Honor da Türkiye’de faaliyetlerine başlamıştı.

İnternet Haber

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...