Xiaomi Pocophone F2 ortaya çıktı!

Share

Xiaomi’nin uygun fiyatlı ürün gamı Pocophone, yeni modeliyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Xiaomi Poco F2 özellikleri performans testinde gün yüzüne çıktı. Bakalım Xiaomi Poco F2 ne gibi yeniliklerle gelecek?

Xiaomi Poco F2 özellikleri nasıl olacak?

Xiaomi’nin en uygun fiyatlı Snapdragon 845 işlemcisi kullanan model telefon lanse ettiği Pocophone F1, geçtiğimiz günlerde ufak bir güncelleme almıştı. İki farklı kasa ile gelen model için, sonraları yeni bir seçenek daha kullanıcıların beğenisine sunulmuştu.

Görünen o ki Xiaomi yetkilileri boş durmuyor ve yeni Poco F2 için çalışmalarını sürdürüyorlar. Özellikle fiyatıyla büyük ses getiren Xiaomi Pocophone F1, bir kez daha kullanıcıları şaşırtmayı planlıyor.

Performans testinde gün yüzüne çıkan Poco F2 isimli model, yine selefinde olduğu gibi Snapdragon 845 işlemciden güç alıyor ve yine 6 GB RAM seçeneği sunuyor. Android 9 Pie ile çalıştığı görülen modelin aynı işlemci ve RAM’le gelebilecek olması ise esas değişikliğin ekran, kamera ve batarya gibi bölümlerde olabileceğine işaret ediliyor.

Tek çekirdek testinden 2321 puan alan Poco F2, çok çekirdek testinde ise 7564 puan almayı başarmış. Bakalım Xiaomi’nin yeni fiyat performans modeli bize neler sunacak?

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...