McLaren: Alonso hissedar olmayacak

Share

McLaren Racing, Fernando Alonso’nun hissedar olarak kendilerine katılacağı haberlerini yalanladı.

Fernando Alonso’nun 2019 sezonunda McLaren Racing’in yeni hissedarı olacağı iddia edilmiş ve hatta Formula 1’den IndyCar’a kadar pek çok projede yer alacağı bile söylenmişti.

İspanyol basınına göre resmi açıklamanın 12-13 Ocak’ta Birmingham’daki geleneksel Autosport Motor Show’da yapılması bekleniyordu.

Ancak McLaren Racing’in sözcüsü, İspanyol sürücünün takımın hissedarı olacağı haberlerini yalanladı.

Sözcü, “Fernando Alonso’nun McLaren’da hissedar olacağına dair dünya basınında, özellikle de İspanyol basınında dolaşan haberleri görmüş olabilirsiniz.”

“Ancak Haberler daha fazla yayılmadan önce bunların doğru olmadığını söylememiz gerekiyor. Bu tamamen kurgudan ibaret.” dedi.

Bu açıklamanın ardından Alonso ve McLaren arasında nasıl bir ilişki olacağı belirsizliğini koruyor.

İspanyol sürücü, 2018 sezonunda maaşında ciddi bir indirim yapmış ve bunun karşılığında Kimoa’nın takıma sponsor olmasını sağlamıştı.

Alonso’nun F1’den ayrılmasına rağmen Kimoa’nın takım sponsoru olmaya devam etmesi bekleniyor.

Motorsport

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...