2019 iPhone XR’ın yeni renk seçenekleri ortaya çıktı

Share

Genellikle Eylül ayında yapılan ve yapılması beklenen Apple lansmanında sunulacak yeni iPhone modelleri hakkında detaylar ortaya çıkmaya başladı. Yeni iPhone XR renk seçenekleri ve tasarımı bir kez daha görüntülendi.

Yeni iPhone XR tasarımları daha önce sızdırılmıştı ve hatta render görüntüleri ortaya çıkmıştı. Büyük bir kitle yeni tasarımı oldukça itici bulurken kimilerinin de beğenisini toplamayı başardı. Yeni sızdırılan görsel ve bilgilere göre, Apple 2019 model yeni iPhone XR için Mercan ve Mavi renk seçeneklerini sunmayacak. Bunun yerine, onları Yeşil ve Lavanta renkleriyle değiştirmeyi planlıyor.

Şirket geçen yıl olduğu gibi yeni iPhone XR modelini de altı renkle sunmaya devam edecek ancak renk seçeneklerinde küçük değişiklikler yapacak gibi duruyor. 2018 model iPhone XR‘nin sunulduğu diğer dört renk olan Beyaz, Siyah, Sarı ve (PRODUCT)RED 2019 model iPhone XR için de kullanılacak.

Yeni iPhone XR renk seçenekleri ve tasarımı görüntülendi! - ShiftDelete.Net (2)

Ayrıca gelen raporda yeni çıkacak olan iPhone 11 ve iPhone 11 Max renkleri hakkında da bazı bilgiler bulunuyor. Yeni iPhone 11 ailesi Beyaz, Siyah, Nane yeşili, Yumuşak Sarı, Lila ve (PRODUCT)RED renkleri ile de geniş bir renk skalası sunması bekleniyor.

iPhone 11 ve iPhone 11 Max için bu renk skalası büyük bir tartışma konusu olsa da bazı kimileri de Gümüş, Siyah ve Altın renklerini sunacağını iddia ediyor. Eylül ayına yaklaştıkça yeni cihazlar hakındaki detaylar ortaya çıkmaya devam edecektir.

Yeni iPhone XR renk seçenekleri ve tasarımı görüntülendi! - ShiftDelete.Net

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...