Stranger Things 3. sezon yayın tarihi açıklandı!

Share

Stranger Things 3. sezon yayın tarihi Netflix’in teaserıyla açığa çıktı. Sevilen dizinin 3. sezonuyla buluşmak için bir süre daha beklememiz gerekecek.

Stranger Things 3. sezon yayın tarihi açıklandı!

İlk sezonu 2016 yılında gösterilen Stranger Things, Netflix’in en popüler serilerinden biri olarak gösteriliyor. 1980’li yıllarda bir çocuğun gizemli bir şekilde kaybolmasıyla başlayan olaylar, bir kız çocuğunun ortaya çıkmasıyla ilginç bir hâl alır.

Ailenin ve yerel polisin kaybolan çocuğu arama çalışmaları sonuçsuz kalır. Ortaya çıkan kızın anlattıklarına göre Will “bir şey”den saklanmaktadır. Bu kayboluşun arkasında doğaüstü güçler mi, yoksa devlet mi olduğu ise cevabı bulunamayan sorulardan biridir. Will’in annesi Joyce, oğlunu arama serüveninde birçok engelle karşılaşır.

Dizideki oyuncular da performanslarıyla göz dolduruyor. Will’in annesini birçok ünlü filmde oynamış Winona Ryder canlandırıyor. Noah Schnapp ise Will karakteriyle rolünün hakkını veriyor. Daha önce Casuslar Köprüsü filminde de oynayan çocuk oyuncu, eleştirmenler tarafından geleceğin yıldızlarından olarak gösteriliyor. Dizideki polis şefine David Harbour hayat verirken Eleven rolünü ise Millie Brown oynuyor.

Stranger Things 3. sezon yayın tarihi Netflix’in paylaştığı teaserın sonunda açıklandı. Paylaşılan videoda 1985’teki kutlamalarla ilgili geri sayımın beklendiği gibi gitmediğine şahit oluyoruz. Amerika’nın bağımsızlığını kutladığı tarih olan 4 Temmuz, 3. sezonunun da yayın tarihi olarak ekranda beliriyor. “Bir yaz mevsimi her şeyi değiştirebilir!” ifadesiyle teaser son buluyor. Bakalım 3. sezonda dizinin hayranlarını hangi sürprizler karşılayacak.

Shiftdelete

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...