Ronaldinho iflas etti

Share

Bankada sadece 6 eurosu kalan ünlü futbolcu Ronaldinho, iflas ettiği için yurt dışına çıkış yasağı aldı. 2 milyon euro ödeme yapması gereken Ronaldinho, pasaportunu da kaybetti.

Bütün parasını kaybeden ve bankada sadece 6 euro’su olduğu iddia edilen eski yıldız futbolcu Ronaldinho Gaucho’nun başı dertten kurtulmuyor.

İFLAS ETTİĞİ İÇİN BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ’NE GİREMİYOR

İflas eden Brezilyalı yıldız bu nedenle Birleşik Arap Emirlikleri’ne gidemiyor. Brezilyalı futbol efsanesi Ronaldinho, Ağustos 2017’de El Salvador’da şiddet mağduru çocuklarla buluştu. Dubai’de yapılacak konferansın konuşmacı listesinde adı yer alan Ronaldinho, Brezilya’da mahkemenin verdiği karar nedeniyle yurt dışına çıkış yasağının kurbanı oldu.

CNN’nin haberine göre; 2015’te verilen bir karar gereği 2 milyon euro ödemesi gereken Ronaldinho, bu parayı ödeyemeyince pasaportuna el konuldu. Ronaldinho’nun yasağı kaldırılması için başvuru yaptığı ve sonucu beklediği öğrenildi.

haberler.com

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...