Galaxy M10, Samsung’un internet sitesine eklendi

Share

Samsung’un Galaxy M serisini kullanıcılar ile buluşturacağını geçtiğimiz aylarda sizlere duyururken, her geçen gün ortaya çıkan detayları aktarmaya devam ediyoruz. Serisinin en ucuz modelinin Galaxy M10 olacağını belirtmiştik.

Teknik özelliklerinin büyük bir kısmı ve tasarımını gün yüzüne çıkan Galaxy M10 için Samsung’dan heyecan verici bir adım geldi. Teknoloji devinin internet sitesinde, destek sayfalarının oluşturulması tanıtımın yaklaştığını kanıtladı.

Galaxy M10 destek sayfası yayına alındı

Galaxy M10, Samsung'un internet sitesine eklendi!

SM-M105F / DS model numaralı cihaz için Samsung Hindistan’ın internet sitesinde destek sayfaları oluşturuldu. M10’a ait bu model numarasında, uluslararası versiyon “ F ” ile, çift SIM kartlı versiyonu ise “ DS ” ile belirtiliyor.

Tahmin edebileceğiniz gibi destek sayfasında teknik özelliklerden bahsedilmiyor. Ancak, bugüne kadar ortaya çıkan bilgilere göre 6 inç büyüklüğünde bir ekrana ve 3 GB RAM’e sahip olan Galaxy M10, Exynos 7870’den güç alacak.

Depolamanın 16 GB mı yoksa 32 GB mı olduğu halen netlik kazanmazken, 13 Megapiksel çözünürlüğünde arka ve 5 Megapiksel çözünürlüğünde ön kameranın yer aldığı cihaza, 3400 mAh kapasiteli bir batarya eşlik edecek.

Galaxy M serisi, daha uygun fiyatlı modellerin yer aldığı Galaxy J serisi ile orta segmente hitap eden Galaxy A serisinin ortasına konumlandırılacak.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...