Olası iPhone XI tasarımı ortaya çıktı

Share

Hızla gelişen akıllı telefon piyasasında kamera konusunda ellerini korkak alıştırmayan üreticiler arasına Apple’da katılıyor. İşte ortaya çıkan son sızıntıda yer alan yeni iPhone XI tasarımı!

Üç arka kamerasıyla işte iPhone XI

Akıllı telefon pazarında en büyük yarışın ekran ve kamera konusunda yaşandığını söylersek yanılıyor olmayız. Tam ekran deneyimini kullanıcıya sunmak adına birçok yöntem deneyen üreticiler ayrıca kamera konusunda da oldukça cömert davranıyorlar.

16 kameralı telefonu bile gördüğümüz akıllı telefon piyasasında çift lensler standart haline gelmişken görünen o ki üst seviye modellerde de artık en az üç kamera göreceğiz. Oldukça güvenilir bir kaynak olan @OnLeaks tarafından ortaya çıkartılan görsellerde de Apple’ın bu yolu izleyeceğini görüyoruz.

2019 yılında 3 farklı yeni modelle karşımıza gelecek olan Apple, ortaya atılan iddialara göre iPhone XI modelinde üç arka kameraya yer verecek. “Mühendislik Doğrulama Testi” (EVT) sırasında ortaya çıktığı söylenen bu tasarımın kesinleşmiş son tasarım olmadığı belirtildi.

Her ne kadar tasarımın değişme ihtimalinin olduğu söylense de yeni iPhone modelinin üç arka kamera ile gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. iPhone 7 ailesi ile birlikte gördüğümüz Jet Black renginin kullanıldığı görülen render tasarımda sol üst köşede asimetrik olarak konumlandırılan lensler ve LED flaş yer alıyor.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...