WhatsApp iOS için özel olarak yanıtla özelliği geldi

Share

WhatsApp iOS kullanıcılarına yeni özellikler sunulmaya devam ediyor. Bugün ise yayınlanan güncelleme ile birlikte WhatsApp iOS uygulamasına 3 yeni özellik eklendi.

WhatsApp iOS artık daha kullanışlı

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması iPhone kullanıcıları için yılın ilk güncellemesini yayınladı. Yayınlanan, 2.19.10 sürümü ile birlikte durumlar için resim ve videolar için özel çıkartma desteği, durumlar 3D Touch desteği ve grup sohbetlerine atılan mesajları özel olarak yanıtlama gibi üç yeni özellik kullanıcılara sunuldu. Gelin, söz konusu bu özelliklere yakından bakalım.

Özel olarak cevapla

Yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılara sunulan özellikler arasından yer alan ”Özel Olarak Cevapla” özelliği sayesinde artık, grup sohbetleri içerisindeki mesajları özel olarak cevaplayabileceksiniz.

Söz konusu bu özelliği kullanmak için, grup sohbetindeki bir sohbetin üzerine basılı tutup diğer seçeneğine tıklamanız gerekiyor. Daha sonrasında ise karşınıza çıkan ”Özel Olarak Yanıtla” seçeneğinden, bu özelliği kullanabilirsiniz.

Whatsapp iOS

Fotoğraf ve videolar için özel çıkartmalar

Daha önceden, yalnızca fotoğraf ve videolara emoji, metin, serbest el çizimleri gibi şeyleri eklememize olanak sağlayan WhatsApp, şimdi ise fotoğraf ve videolar için geçtiğimiz aylarda kullanıma sunmuş olduğu WhatsApp Sticker desteğini sunmaya başladı.

Böylece, artık özel WhatsApp çıkartmalarını fotoğraf ve videolarda kullanabileceksiniz.

WhatsApp Durumlar için 3D Touch desteği

Yeni güncelleme ile iPhone kullanıcılarına sunulan bir diğer yenilik ise, durumlar için gelen 3D Touch desteği olarak karşımıza çıkıyor. Yeni güncellemeyi yükleyen kullanıcılar artık 3D Touch desteği sayesinde durumlara tıklamadan önce ön izleme yapabilecekler.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...